Snugglesafe Warmteschijf Knaagdier
Snugglesafe Warmteschijf Knaagdier

Met deze warmteschijf houd je jouw konijnen of andere knaagdieren tot wel 10 uur warm! De schijf verwarm je heel simpel in de magnetron. Behalve voor kleinere huisdieren kun je de schijf ook gebruiken

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Snugglesafe Warmteschijf voor Knaagdieren

Met deze warmteschijf houd je jouw konijnen of andere knaagdieren tot wel 10 uur warm! De schijf verwarm je heel simpel in de magnetron. Behalve voor kleinere huisdieren kun je de schijf ook gebruiken voor honden, katten en ook voor jezelf!

De warmteschijf wordt aanbevolen door dierenartsen en fokkers voor gebruik na bijvoorbeeld een operatie of voor zieke, zogende, pasgeboren of oudere konijnen.

De warmteschijf is ook goed te gebruiken bij (strenge) vorst voor buitenkonijnen. De konijnen kunnen zichzelf warmen aan de schijf maar je kunt hem ook gebruiken om het drinkwater niet direct te laten bevriezen. 

De warmteschijf is gemaakt van niet-giftig materiaal en is kras- en bijtbestendig. De schijf wordt geleverd met een polyesterhoes zodat hij lekker zacht aanvoelt en jouw huisdier zich lekker kan nestelen op of tegen de schijf aan.

Geschikt voor: konijnen, cavia's, fretten, honden en katten
Afmeting: Ø 21 cm 
Kleur schijf: roze
Kleur hoes: beige met zwarte pootafdruk