Back Zoo Nature Coco Rainbow Back Zoo Nature Coco Rainbow
Back Zoo Nature Coco Rainbow Back Zoo Nature Coco Rainbow
Back Zoo Nature Coco Rainbow
De Back Zoo Nature Coco Rainbow is het perfecte speeltje om jouw gevleugelde vrienden te verwennen! Dit vrolijk gekleurde vogelspeelgoed is gemaakt van natuurlijk materiaal, waardoor het niet alleen e

Standaard levertijd

Tenzij op voorraad 1-3 werkdagen

€ 6,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Back Zoo Nature Coco Rainbow

De Back Zoo Nature Coco Rainbow is het perfecte speeltje om jouw gevleugelde vrienden te verwennen! Dit vrolijk gekleurde vogelspeelgoed is gemaakt van natuurlijk materiaal, waardoor het niet alleen een feest voor het oog is, maar ook een verantwoorde keuze voor het welzijn van jouw vogel.

Het Coco Rainbow speeltje is ontworpen met het natuurlijke gedrag van vogels in gedachten. Met zijn kleurrijke lagen biedt het niet alleen visuele stimulatie, maar ook de mogelijkheid om voeding en snacks te verstoppen tussen de verschillende niveaus. Hierdoor wordt het foerageergedrag van jouw vogel gestimuleerd, wat essentieel is voor hun mentale stimulatie en geluk.

Wat dit speeltje extra handig maakt, is de handige quicklink. Geen gedoe met ingewikkelde installaties; met de handige quicklink plaats je het Coco Rainbow speeltje eenvoudig en snel in de vogelkooi. Zo kan het plezier meteen beginnen!

Geef jouw gevleugelde metgezel de aandacht die ze verdienen met de Back Zoo Nature Coco Rainbow. Een kleurrijke toevoeging aan hun leefomgeving, dit speeltje biedt niet alleen vermaak maar bevordert ook een actieve levensstijl en een gezonde mentale toestand. Kies voor kwaliteit en plezier met de Coco Rainbow!

SPECIFICATIES

Afmeting: 25x10x10cm