Back Zoo Nature Corky Finger Traps Back Zoo Nature Corky Finger Traps
Back Zoo Nature Corky Finger Traps Back Zoo Nature Corky Finger Traps
Back Zoo Nature Corky Finger Traps
Ontdek de Back Zoo Nature Corky Finger Traps - het ultieme speeltje voor jouw gevleugelde vriend. Dit unieke speeltje combineert verschillende materialen zoals kurk en finger traps, bevestigd op leer

Standaard levertijd

Tenzij op voorraad 1-3 werkdagen

€ 8,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Back Zoo Nature Corky Finger Traps

Ontdek de Back Zoo Nature Corky Finger Traps - het ultieme speeltje voor jouw gevleugelde vriend. Dit unieke speeltje combineert verschillende materialen zoals kurk en finger traps, bevestigd op leer en voorzien van een handige quicklink. Het stimuleert actief speelgedrag en biedt tevens de mogelijkheid om voeding te verstoppen, waardoor het natuurlijke foerageergedrag van je vogel wordt gestimuleerd.

Met de diverse texturen en materialen biedt de Corky Finger Traps een veelzijdige en boeiende speelervaring. Het kurk en de finger traps zijn niet alleen aantrekkelijk voor jouw vogel, maar stimuleren ook hun natuurlijke instincten om te spelen en te foerageren.

De handige quicklink maakt het eenvoudig om de Corky Finger Traps op te hangen in de vogelkooi, waardoor jouw gevederde vriend direct kan genieten van dit stimulerende speeltje. Verrijk het leven van je vogel met de Back Zoo Nature Corky Finger Traps en zie hoe speelplezier en foerageerplezier samenkomen in één opwindend accessoire.

SPECIFICATIES

Afmeting: 35x18x8cm