Back Zoo Nature Corky Perch Small
Back Zoo Nature Corky Perch Small
De Back Zoo Nature Corky Perch is een natuurlijke zitstok voor vogels gemaakt van kurk (100% natuurproduct). Door middel van de vleugelmoer is de Corky Perch makkelijk te bevestigen aan de tralies van

Standaard levertijd

Tenzij op voorraad 1-3 werkdagen

‚ā¨¬†5,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Back Zoo Nature Corky Perch Small

De Back Zoo Nature Corky Perch is een natuurlijke zitstok voor vogels gemaakt van kurk (100% natuurproduct). Door middel van de vleugelmoer is de Corky Perch makkelijk te bevestigen aan de tralies van uw kooi.

UNIEK: De zitstokken zijn voorzien van een HARDE KERN, dus na het lange snipperplezier blijft er een harde (natuurlijke) zitstok over! Ideaal voor kromsnavels om lekker op uit te leven en te versnipperen en het biedt een perfecte rustplek voor vogels. Doordat kurk best stevig en een beetje elastisch is, gaat het veel langer mee dan normaal schors.

De Corcky Perch zitstokken voelen lekker zacht aan voor de poten en bieden door de natuurlijke vorm een zeer goede grip voor de poten. De nagels slijten en snavel slijten tevens op een natuurlijke manier. Haal jij ook de natuur terug in huis!?

Geschikt voor middelgrote tot grote parkieten en kleine papegaaien. (Bijvoorbeeld: Valkparkiet, Caique, Bonte Boer, Agapornis, etc.)

Afmeting cira 30 cm lang x diameter 2-4 cm