Back Zoo Nature Discovery Bedding 20 Liter Back Zoo Nature Discovery Bedding 20 Liter
Back Zoo Nature Discovery Bedding 20 Liter Back Zoo Nature Discovery Bedding 20 Liter
Back Zoo Nature Discovery Bedding 20 Liter
Back Zoo Nature Discovery Bedding 20 Liter Back Zoo Nature Discovery Bedding wordt gewonnen van de bast van de kokosnoot en is een zeer ecologische bodembedekker. Het is  100%...

Standaard levertijd

Tenzij op voorraad 1-3 werkdagen

€ 13,95
€ 9,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Back Zoo Nature Discovery Bedding 20 Liter

Back Zoo Nature Discovery Bedding wordt gewonnen van de bast van de kokosnoot en is een zeer ecologische bodembedekker. Het is 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar en dus goed voor het milieu.
Back Zoo Nature Discovery Bedding is in veel opzichten de beste keuze als het gaat om bodembedekking voor vogels. Zo houdt het bijvoorbeeld vocht vast zonder te schimmelen. Dit heeft positieve invloed op de luchtvochtigheid.
De meeste vogels hebben  behoefte aan een goede luchtvochtigheid van rond de 60% of hoger. In veel huishoudens is de luchtvochtigheid (vooral in de winter) niet veel hoger dan 40%.
Tip: Door te kiezen voor Back Zoo Nature Bedding als bodembedekking, en deze te bevochtigen met bijvoorbeeld de Super Fog II, wordt de luchtvochtigheid aanzienlijk verhoogd.
Daarnaast kunnen vogels in deze Back Zoo Nature Discovery Bedding graven zonder dat de bodembedekking naast de kooi komt. Het is een stuk compacter dan zand of beukensnippers, waardoor het niet zo snel opstuift/weggetrapt wordt.
De Back Zoo Nature Discovery Bedding stimuleert u het natuurlijke gedrag, want vogels graven namelijk graag! Veel van het voedsel wat ze in hun natuurlijke habitat eten, vinden ze namelijk ook op de grond. Wanneer zand gebruikt wordt kan de vogel last krijgen van zijn ogen/luchtweg, en beukensnippers kunnen makkelijk schimmelen, wat eveneens schadelijk is voor de vogel.

SPECIFICATIES

Inhoud: ca. 20 liter