Back Zoo Nature Napa Vogelspeelgoed - Flower Tower
Back Zoo Nature Napa Vogelspeelgoed - Flower Tower
Deze unieke en kleurrijke toren is speciaal ontworpen om het natuurlijke gedrag van vogels te stimuleren en hen urenlang vermaak te bieden.

Standaard levertijd

Tenzij op voorraad 1-3 werkdagen

€ 13,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Back Zoo Nature Napa Vogelspeelgoed - Flower Tower

Ontdek het Back Zoo Nature Napa Vogelspeelgoed - Flower Tower, een bloemige traktatie voor jouw gevederde vrienden! Deze unieke en kleurrijke toren is speciaal ontworpen om het natuurlijke gedrag van vogels te stimuleren en hen urenlang vermaak te bieden.

De Back Zoo Nature Napa Vogelspeelgoed - Flower Tower is niet alleen een visueel feest voor je vogels, maar biedt ook een leuke uitdaging. Dankzij de mogelijkheid om lekkernijen tussen de boxen te verstoppen, moedigt deze speelgoedtoren foerageergedrag aan. Hierdoor worden jouw vogels zowel fysiek als mentaal gestimuleerd terwijl ze op zoek gaan naar hun beloningen.

 

  • Duurzaam: Gemaakt van natuurlijke, milieuvriendelijke materialen die de biodiversiteit behouden.

  • Volledig Natuurlijk: Verrijkt met natuurlijke kleurstoffen en stimuleert natuurlijk gedrag bij vogels.

  • Stimuleert Foerageren: Biedt vogels de mogelijkheid om voeding te verstoppen, wat hun mentale stimulatie verhoogt.

  • Handgemaakt: Met liefde met de hand geweven door getalenteerde ambachtsvrouwen in de Filipijnen.

  • Milieuvriendelijk: Biologisch afbreekbaar en veganistisch, wat de impact op de planeet minimaliseert.

 

Breng de bloemige pracht in het leven van je vogels en laat ze genieten van speelplezier en lekkere verrassingen met de Back Zoo Nature Napa Vogelspeelgoed - Flower Tower. Bestel vandaag nog en zie hoe je gevederde vrienden zich vermaken met deze boeiende en kleurrijke toevoeging aan hun omgeving!

 

 

SPECIFICATIES

Afmetingen: 45x7x7 cm

Gewicht: 100 gram

Materiaal: Gemaakt van natuurlijke materialen, waaronder vezelbanaanbladeren (Abaca), Palm, Buri, en Mais. Deze materialen zijn biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk, waardoor het speeltje een duurzame keuze is voor zowel vogels als het milieu.

Kleur: De kleuren van dit speeltje zijn levendig en worden gecreëerd met natuurlijke kleurstoffen. Deze kleurstoffen zijn veilig voor zowel de vogels die met het speeltje spelen als voor de ambachtsvrouwen die het speelgoed met liefde vervaardigen. 

  • Handgemaakt door getalenteerde ambachtsvrouwen in de Filipijnen.
  • Stimuleert natuurlijk foerageer gedrag bij vogels met verstoppingsmogelijkheden voor voeding.
  • Gemaakt van natuurlijke materialen, biologisch afbreekbaar en veganistisch.
  • Draagt bij aan de inkomsten van lokale gemeenschappen in de Filipijnen.
  • Veilig en kleurrijk speelplezier om natuurlijke foerageergedrag te stimuleren voor gelukkige vogels.

 

 

Ontdek Natuurlijke Vreugde: De Napa Vogelspeelgoedlijn voor Gelukkige Vogels. Elk stuk in de Napa Vogelspeelgoedlijn is met de hand geweven door getalenteerde ambachtsvrouwen in de schilderachtige Filipijnen. Deze vrouwen dragen niet alleen hun unieke erfgoed en creativiteit over op elk speeltje, maar ze bieden ook een waardevolle bron van inkomsten voor hun families en gemeenschappen. Het is een prachtig voorbeeld van hoe duurzaamheid en gemeenschapsbetrokkenheid hand in hand kunnen gaan.

Alle speeltjes stimuleren natuurlijk gedrag bij vogels, met de mogelijkheid om voeding te verstoppen, waardoor ze worden aangemoedigd om te foerageren zoals ze dat in de natuur zouden doen. Dit verhoogt niet alleen hun fysieke activiteit, maar ook hun mentale stimulatie en algemeen welzijn.

Bovendien zijn de Napa Vogelspeeltjes volledig in harmonie met de natuur. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals vezelbanaanbladeren (Abaca), Palm, Buri en Mais, zonder dat er bomen worden gekapt. De levendige kleuren worden gecreëerd met natuurlijke kleurstoffen die geschikt zijn voor consumptie, waardoor deze speeltjes veilig zijn voor zowel vogels als de ambachtsvrouwen die ze met liefde maken. Ze zijn volledig biologisch afbreekbaar en veganistisch, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van hun vrolijke aanwezigheid in het leven van je vogels.

Kortom, de Napa Vogelspeelgoedlijn is niet zomaar speelgoed; het is een statement van toewijding aan de natuur, de gemeenschap en het welzijn van onze gevederde vrienden. Het is een viering van kleurrijk speelplezier met een positieve impact, en het brengt vreugde en betekenis in elke vogelomgeving.