Back Zoo Nature Napa Vogelspeelgoed - Pineapple Large
Back Zoo Nature Napa Vogelspeelgoed - Pineapple Large
Ontdek het Back Zoo Nature Napa Vogelspeelgoed - Pineapple Large, een tropische traktatie voor jouw gevederde vrienden! Deze kleurrijke en vermakelijke ananasvormige piñata is ontworpen om het natuurl

Standaard levertijd

Tenzij op voorraad 1-3 werkdagen

€ 13,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Back Zoo Nature Napa Vogelspeelgoed - Pineapple Large

Ontdek het Back Zoo Nature Napa Vogelspeelgoed - Pineapple Large, een tropische traktatie voor jouw gevederde vrienden! Deze kleurrijke en vermakelijke ananasvormige piñata is ontworpen om het natuurlijke gedrag van vogels te stimuleren en hen urenlang plezier te bezorgen.

Met zijn levendige kleuren en uniek ontwerp zal de Back Zoo Nature Napa Vogelspeelgoed - Pineapple Large de aandacht van je vogels trekken en hun nieuwsgierigheid prikkelen. Maar wat dit speelgoed echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om voeding te verstoppen. Dit moedigt foerageergedrag aan, waardoor jouw vogels zowel fysiek als mentaal gestimuleerd worden.

 

  • Duurzaam: Gemaakt van natuurlijke, milieuvriendelijke materialen die de biodiversiteit behouden.

  • Volledig Natuurlijk: Verrijkt met natuurlijke kleurstoffen en stimuleert natuurlijk gedrag bij vogels.

  • Stimuleert Foerageren: Biedt vogels de mogelijkheid om voeding te verstoppen, wat hun mentale stimulatie verhoogt.

  • Handgemaakt: Met liefde met de hand geweven door getalenteerde ambachtsvrouwen in de Filipijnen.

  • Milieuvriendelijk: Biologisch afbreekbaar en veganistisch, wat de impact op de planeet minimaliseert.

 

Breng een vleugje tropische vreugde in het leven van je vogels met deze Pineapple Large en geef je vogels de kans om te genieten van kleurrijk speelplezier terwijl ze hun natuurlijke instincten volgen. Het is een win-win voor zowel jouw vogels als voor de natuurlijke wereld om hen heen. Bestel vandaag nog en breng wat vreugde in hun leefomgeving.

 

 

 

SPECIFICATIES

Afmetingen: 40x13x13 cm

Gewicht: 115 gram

Materiaal: Gemaakt van natuurlijke materialen, waaronder vezelbanaanbladeren (Abaca), Palm, Buri, en Mais. Deze materialen zijn biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk, waardoor het speeltje een duurzame keuze is voor zowel vogels als het milieu.

Kleur: De kleuren van dit speeltje zijn levendig en worden gecreëerd met natuurlijke kleurstoffen. Deze kleurstoffen zijn veilig voor zowel de vogels die met het speeltje spelen als voor de ambachtsvrouwen die het speelgoed met liefde vervaardigen. 

  • Handgemaakt door getalenteerde ambachtsvrouwen in de Filipijnen.
  • Stimuleert natuurlijk foerageer gedrag bij vogels met verstoppingsmogelijkheden voor voeding.
  • Gemaakt van natuurlijke materialen, biologisch afbreekbaar en veganistisch.
  • Draagt bij aan de inkomsten van lokale gemeenschappen in de Filipijnen.
  • Veilig en kleurrijk speelplezier om natuurlijke foerageergedrag te stimuleren voor gelukkige vogels.

 

 

Ontdek Natuurlijke Vreugde: De Napa Vogelspeelgoedlijn voor Gelukkige Vogels. Elk stuk in de Napa Vogelspeelgoedlijn is met de hand geweven door getalenteerde ambachtsvrouwen in de schilderachtige Filipijnen. Deze vrouwen dragen niet alleen hun unieke erfgoed en creativiteit over op elk speeltje, maar ze bieden ook een waardevolle bron van inkomsten voor hun families en gemeenschappen. Het is een prachtig voorbeeld van hoe duurzaamheid en gemeenschapsbetrokkenheid hand in hand kunnen gaan.

Alle speeltjes stimuleren natuurlijk gedrag bij vogels, met de mogelijkheid om voeding te verstoppen, waardoor ze worden aangemoedigd om te foerageren zoals ze dat in de natuur zouden doen. Dit verhoogt niet alleen hun fysieke activiteit, maar ook hun mentale stimulatie en algemeen welzijn.

Bovendien zijn de Napa Vogelspeeltjes volledig in harmonie met de natuur. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals vezelbanaanbladeren (Abaca), Palm, Buri en Mais, zonder dat er bomen worden gekapt. De levendige kleuren worden gecreëerd met natuurlijke kleurstoffen die geschikt zijn voor consumptie, waardoor deze speeltjes veilig zijn voor zowel vogels als de ambachtsvrouwen die ze met liefde maken. Ze zijn volledig biologisch afbreekbaar en veganistisch, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van hun vrolijke aanwezigheid in het leven van je vogels.

Kortom, de Napa Vogelspeelgoedlijn is niet zomaar speelgoed; het is een statement van toewijding aan de natuur, de gemeenschap en het welzijn van onze gevederde vrienden. Het is een viering van kleurrijk speelplezier met een positieve impact, en het brengt vreugde en betekenis in elke vogelomgeving.