Back Zoo Nature Palm Star Balls Back Zoo Nature Palm Star Balls Back Zoo Nature Palm Star Balls
Back Zoo Nature Palm Star Balls Back Zoo Nature Palm Star Balls Back Zoo Nature Palm Star Balls
Back Zoo Nature Palm Star Balls
Ontdek het Back Zoo Nature Pure Line Palm Star Balls vogelspeeltje - de perfecte mix van plezier en functionaliteit voor je gevederde vrienden. Gemaakt van natuurlijke materialen zoals zeegras, sola h

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 4,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Back Zoo Nature Palm Star Balls

Ontdek het Back Zoo Nature Pure Line Palm Star Balls vogelspeeltje - de perfecte mix van plezier en functionaliteit voor je gevederde vrienden. Gemaakt van natuurlijke materialen zoals zeegras, sola hout en mahonieschijfjes, biedt dit speeltje niet alleen vermaak, maar ook een natuurlijke manier om te foerageren.

Sola hout is een lichtgewicht en zacht hout afkomstig van de sola-plant (Aeschynomene aspera), die inheems is in Zuidoost-Azië. Het hout staat bekend om zijn poreuze en sponsachtige textuur, waardoor het voor vogels het ideale hout is om lekker te slopen.

De Palm Star Balls zijn ontworpen met de natuurlijke behoeften van vogels in gedachten. Door ruimte te bieden voor het verstoppen van voeding en snacks, stimuleert dit speelgoed het natuurlijke foerageer en sloopgedrag van je vogel, waardoor ze actief en uitgedaagd blijven.

  • Stimuleert natuurlijk foerageergedrag
  • Bevordert een actieve levensstijl 
  • Draagt bij aan mentale stimulatie
  • Gemaakt van natuurlijke materialen
  • Handige quicklink om eenvoudig op te hangen

Wat dit speeltje extra handig maakt, is de quicklink waarmee je het eenvoudig en snel kunt plaatsen. Geen gedoe met ingewikkelde installaties - bevestig het gewoon waar je wilt in de vogelkooi en laat het plezier beginnen.

Breng een stukje natuur in het leven van je vogel met de Back Zoo Nature Pure Line Palm Star Balls. Een verantwoorde keuze voor vermaak en welzijn, omdat we geloven dat gelukkige vogels gezonde vogels zijn. Geef je gevleugelde metgezel de aandacht die ze verdienen met dit unieke, natuurlijke en stimulerende vogelspeelgoed.

SPECIFICATIES

Afmeting: 25x8x8cm

Vorm en Afmeting: De vogelspeeltjes uit de Back Zoo Nature Pure-lijn zijn vervaardigd uit diverse natuurlijke materialen, waardoor elk speeltje uniek is. Hierdoor kunnen de grootte en vorm van de speeltjes iets afwijken van wat op de foto wordt getoond.

De Back Zoo Nature Palm Star Balls zijn onderdeel van de Back Zoo Nature Pure-lijn! Alle speeltjes in deze lijn zijn ontworpen om in te spelen op de natuurlijke sloop en foerageer behoefte van kromsnavels, waardoor ze niet alleen plezier hebben, maar ook kunnen genieten van een verrijkende en gezonde leefomgeving.

  • Natuurlijke Materialen: Gemaakt van ongerepte, natuurlijke ingrediënten voor puur speelplezier.

  • Uniek Karakter: Elk speeltje is authentiek en kan iets afwijken in grootte of vorm.

  • Foerageerplezier: Ontworpen om in te spelen op de natuurlijke sloop- en foerageerbehoeften van kromsnavels.

  • Gezonde Leefomgeving: Biedt niet alleen plezier, maar draagt ook bij aan een verrijkende en gezonde leefomgeving voor vogels.

  • Duurzaam Ontwerp: Onderdeel van de Back Zoo Nature Pure-lijn, waar hoogwaardige kwaliteit en zorgvuldig ontworpen producten samenkomen in een duurzaam geheel