Back Zoo Nature Parakeet Mini Rainbow Back Zoo Nature Parakeet Mini Rainbow
Back Zoo Nature Parakeet Mini Rainbow Back Zoo Nature Parakeet Mini Rainbow
Back Zoo Nature Parakeet Mini Rainbow
De Back Zoo Nature Parakeet Mini Rainbow is het ideale speeltje om het leven van jouw parkieten op te vrolijken! Dit kleurrijke vogelspeelgoed, gemaakt van natuurlijk materiaal, is niet alleen een vis

Standaard levertijd

Tenzij op voorraad 1-3 werkdagen

€ 4,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Back Zoo Nature Parakeet Mini Rainbow

De Back Zoo Nature Parakeet Mini Rainbow is het ideale speeltje om het leven van jouw parkieten op te vrolijken! Dit kleurrijke vogelspeelgoed, gemaakt van natuurlijk materiaal, is niet alleen een visueel feest maar ook een verantwoorde keuze voor het welzijn van jouw gevederde vriend.

Het Parakeet Mini Rainbow speeltje is speciaal ontworpen met de natuurlijke behoeften van vogels in gedachten. De levendige kleuren en het gekleurde net bieden niet alleen visuele stimulatie, maar ook een slimme manier om voeding en snacks te verstoppen. Hiermee wordt het natuurlijke foerageergedrag van jouw vogel gestimuleerd, wat cruciaal is voor hun mentale stimulatie en plezier.

Met de ingebouwde quicklink is het plaatsen van het Parakeet Mini Rainbow speeltje een fluitje van een cent. Geen gedoe met ingewikkelde installaties; bevestig het eenvoudig en snel in de vogelkooi en zie hoe jouw parkiet zich vermaakt.

Geef jouw gevleugelde vriend een kleurrijke en boeiende omgeving met de Back Zoo Nature Parakeet Mini Rainbow. Dit speeltje biedt niet alleen entertainment maar bevordert ook een actieve levensstijl en draagt bij aan een gezonde geest. Maak van de dag van jouw grasparkiet een regenboog van vreugde met de Parakeet Mini Rainbow!

SPECIFICATIES

Afmeting: 22x5x5cm