Back Zoo Nature Seagrass Hideout Back Zoo Nature Seagrass Hideout
Back Zoo Nature Seagrass Hideout Back Zoo Nature Seagrass Hideout
Back Zoo Nature Seagrass Hideout
Ontdek de Back Zoo Nature Seagrass Hideout - de perfecte natuurlijke schuilplaats en speelplek voor jouw gevleugelde vriend. Deze unieke verstoppingsplaats biedt niet alleen een veilige en comfortabel

Standaard levertijd

Tenzij op voorraad 1-3 werkdagen

€ 13,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Back Zoo Nature Seagrass Hideout

Ontdek de Back Zoo Nature Seagrass Hideout - de perfecte natuurlijke schuilplaats en speelplek voor jouw gevleugelde vriend. Deze unieke verstoppingsplaats biedt niet alleen een veilige en comfortabele schuilplaats, maar fungeert ook als een boeiende klim- en klauterplek voor jouw vogel.

Gemaakt van duurzaam zeegrass, geeft de Hideout een vleugje natuurlijke schoonheid aan de omgeving van jouw vogel. Het gevlochten seagrass zorgt voor een stevige structuur en stimuleert tegelijkertijd het natuurlijke kliminstinct van je vogel.

De Back Zoo Nature Seagrass Hideout is niet zomaar een schuilplaats; het is een veelzijdige speelplek die het welzijn van jouw vogel bevordert. Door de mogelijkheid om te klimmen en klauteren wordt niet alleen fysieke activiteit gestimuleerd, maar ook mentale uitdaging geboden, wat essentieel is voor een gezonde en gelukkige vogel.

De natuurlijke uitstraling van de Seagrass Hideout past naadloos in elke vogelomgeving en biedt jouw gevederde vriend een veilige haven om te rusten en te spelen. Creëer een stimulerende en natuurlijke leefomgeving voor jouw vogel met de Back Zoo Nature Seagrass Hideout. Bestel nu en geef je vogel de ultieme schuil- en speelplek!

SPECIFICATIES

Afmeting: 25x20x20cm

Inclusief RVS ketting en quicklink voor eenvoudige en snelle plaatsing.

Ontdek de Back Zoo Nature Seagrass Hideout, een natuurlijk product vervaardigd uit gevlochten zeegras. Duurzaam en biologisch afbreekbaar biedt deze schuilplaats niet alleen comfort, maar ook een milieubewuste keuze voor jouw vogel. Dankzij het ambachtelijke vlechtwerk kan de vorm en dikte variëren, waardoor elk exemplaar uniek is. Geef jouw gevleugelde vrienden een authentiek toevluchtsoord met de duurzame eigenschappen van gevlochten zeegras.