Smoofl Ijsmix Voor Honden Aardbei 105 Gr

De Smoofl Ijsmix Voor Honden Aardbei 105 gr is een mix om jouw eigen hondenijsjes te maken, zonder lactose en vetten en laag in calorieën. Niet alleen heerlijk verfrissend in de zomer, maar ook de per

Standaard levertijd

Tenzij op voorraad 1-3 werkdagen

€ 6,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Smoofl Ijsmix Voor Honden Aardbei 105 Gr

De Smoofl Ijsmix Voor Honden Aardbei 105 gr is een mix om jouw eigen hondenijsjes te maken, zonder lactose en vetten en laag in calorieën. Niet alleen heerlijk verfrissend in de zomer, maar ook de perfecte gelegenheid om een beter band met jouw hond op te bouwen! Aan deze pot Smoofl ijsmix voeg je simpelweg wat water toe, waarna je de mix kunt roeren en in een ijsjesmal giet. Na de ijsjes even ingevroren te hebben, kun je ze aan jouw hond aanbieden. Eén Smoofle-ijsje bevat even veel calorieën als een halve banaan, daarom mag je hond één ijsje per dag. Uit één pot ijsmix kun je met de Smoofle-ijsmal twaalf ijsjes maken. De 12 ijsstokjes zijn inbegrepen! De ijsjes zijn 14 dagen houdbaar na het invriezen. 
Omdat jij het ijsje vasthoudt terwijl jouw hond er lekker van smikkelt, werkt deze lekkere snack ook om de band tussen jou en jouw viervoeter te versterken. 

- Potje ijsmix voor de hond in aardbeiensmaak
- Enkel water toevoegen, roeren, in de mal gieten en invriezen
- Inclusief twaalf ijsstokjes
- Goed voor twaalf ijsjes, na invriezen 14 dagen houdbaar
- De hond mag één ijsje per dag, één ijsje bevat evenveel calorieën als een halve banaan

Inhoud: 105 gr